با روی کار آمدن انواع روشهای دارو درمانی برای لاغری، بازار این داروها حسابی داغ شده، بهطوریکه انتخاب یک داروی مناسب برای لاغری، برای افراد بسیار چالشی میشود. از این رو، در این مقاله به یکی از این داروها، یعنی قرص لاغری جی سی میپردازیم تا شما را از سردرگمی درآوریم. قرص لاغری گارسینیا کامبوجیا با نام مختصر جی سی، یکی از پرطرفدارترین داروها برای لاغری در سالهای اخیر میباشد. این قرص از نوعی مکمل گیاهی محسوب میشود که از گیاهان گارسینیا کامبوجیا در مناطق گرمسیری استخراج میشود. جی سی میتواند فرایند ساخت چربی در بدن را مختل کند و همچنین تأثیر بهینهای در کاهش اشتها دارد. از دیگر فواید جی سی میتوان به کاهش احساس گرسنگی در بدن اشاره کرد. ادعا میشود که گارسینیا کامبوجیا میتواند با تأثیر بر فرایندهای مغزی این احساس را کم کند و تمایل فرد به خوردن غذا را تغییر دهد. معمولاً توصیه میشود که بهطور روزانه، نیم ساعت الی یک ساعت قبل از هر وعده غذایی اصلی، یک عدد از این قرص را بخورید. جی سی عوارض جانبیای نظیر سرگیجه، خشکی دهان، ناراحتی معده، اسهال و نارسایی کبدی و اختلال در روند تشکیل لخته خون در پی دارد. همچنین برای گروههای حساس مانند زنان باردار و شیرده و افراد مبتلا به بیماریهای مزمن توصیه نمیشود. لازم به ذکر است که بهتر است آن را با داروهای ناسازگار مصرف نکنید. با توجه به همه این نکات، ضروری است مشورت کافی با پزشک برای مصرف این دارو را در نظر داشته باشید (اگر به این موضوعات علاقه دارید، می توانید مقاله قرص لاغری گلوریا، قرص لاغری گیاهی را مطالعه کنید).
قرص لاغری جی سی چیست؟
قرص لاغری جی سی از گیاهانی با همین نام به شکل کدو در مناطق گرمسیری به دست میآید. این گیاهان طعمی ترش دارند و جالب است بدانید که در برخی مناطق آسیا بهعنوان چاشنی غذا نیز استفاده میشوند. از دیگر نامهای گیاه میتوان به تمبرهندی مالابار اشاره کرد. این دارو بهطور کلی تأثیر خوبی روی بدن برای کاهش وزن دارد و همچنین ادعا میشود در بهبود خلق و خو نیز میتواند مؤثر باشد.
کاربرد قرص لاغری جی سی چیست؟
قرص لاغری جی سی بهطور کلی میتواند باعث لاغری شما بشود، به این صورت که قادر است ساخت چربی را در بدن شما کاهش دهد. بدون شک چربی عامل اصلی اضافه وزن شما میباشد، پس با کاهش روند تولید آن قدمی بزرگی در کاهش وزن برداشته خواهد شد. از دیگر کاربردهای جی سی در بدن میتوان به کاهش اشتها اشاره کرد. قرص جی سی قادر است با کاهش تمایل شما در خوردن غذا، شما را وادار کند که غذای کمتری مصرف کنید تا لاغر شوید. نوعی ماده شیمیایی خاص موجود در این گیاه وجود دارد که تأثیر مؤثری در مغز و احساس گرسنگی دارد به این صورت که این ماده میتواند نوعی آنزیم را مسدود کرده و سطح سروتونین را افزایش دهد. در نتیجه این موضوع، احساس گرسنگی شما نیز کاهش مییابد. پس در نتیجه اشتها کمتر پیدا میکنید، در طول روز کمتر دچار احساس گرسنگی میشوید و همچنین از همه مهمتر، روند ساخت چربی در بدن نیز کم میشود. همه این موضوعات در نهایت میتواند باعث لاغری شما شود.
کاربرد قرص لاغری جی سی | |
کمک به افزایش متابولیسم بدن | کاهش اشتها |
تاثیر موثر بر مغز در زمان گرسنگی | کاهش وزن |
نحوه مصرف قرص لاغری جی سی چگونه است؟
توجه داشته باشید به علت عوارض جانبی این قرص که در ادامه به آن اشاره میکنیم، اصلاً نباید قرص گارسینیا کامبوجیا را بهصورت سرخود برای خود تجویز و مصرف کنید، چرا که ممکن است آسیبهای جبرانناپذیری به جسم خود وارد کنید. بهطور کلی گفته میشود که 3 بار در روز 30 دقیقه الی یک ساعت قبل از هر وعده غذایی اصلی آن را میل کنید.
عوارض جانبی قرص لاغری جی سی کداماند؟
متأسفانه برخی افراد فکر میکنند داروهایی که از گیاهان گرفته میشوند هیچ عوارض جانبیای ندارند، ولی این موضوع کاملاً اشتباه است. قرص لاغری گارسینیا کامبوجیا میتواند عوارضی از جمله سرگیجه، خشکی دهان، ناراحتی معده و اسهال و نارسایی شدید کبدی نیز در پی داشته باشد. همچنین قادر است اختلال جدی نیز در توانایی لخته شدن خون ایجاد کند.
موارد منع مصرف قرص لاغری جی سی کداماند؟
بهطور کلی توصیه میشود افراد حساس، زنان باردار و شیرده و افراد مبتلا به بیماریهای مزمن مانند دیابت، بیماریهای قلبی و افراد دچار مشکلات کبدی و دیگر مسائل مانند اختلالات دوقطبی آن را مصرف نکنند. همچنین توجه داشته باشید این دارو میتواند با داروهایی نظیر داروهای ضدافسردگی، مکملهای آهن، وارفارین، ترامادول، داروهای روانپزشکی و آسم و دیابت ناسازگار باشد و ایجاد سمسازی کند. بنابراین حتماً با پزشک متخصص در صورت مصرف هر دارویی همراه جی سی مشورت کنید.
سخن پایانی
در این مقاله در مورد قرص جی سی صحبت کردیم و فهمیدیم که این قرص از کجا به دست میآید، چه کاربردهایی برای لاغری دارد و نحوه مصرف آن چگونه است. همچنین در مورد عوارض جانبی و موارد منع مصرف آن صحبت کردیم تا شما حتماً با مشورت با پزشک تصمیمی درست بگیرید.
ارسال پاسخ